Ulogujte se

Srb Eng

Bagremov med

Bledo zelene do žute boje, dobija se iz nektara bagremovog cveta. Ima blag ukus, i lagan je za varenje, ima umirujuće delovanje kod nervoze, blagotvorno deluje na disajne puteve i preporučuje se za ishranu kod dece starije od 6 meseci.

Lipov med

Svetlo žute do tamno žute boje, dobija se iz nektara lipovog cveta. Najbolji ukus se postiže u kombinaciji sa cajem od lipe i tako kombinovan, potpomaze lecenju od prehlade, kijavice i kaslja.

Livadski med

Žute do svetlo crvenkaste boje, dobija se iz nektara različitog livadskog bilja, poliflorni med. Blagotvorno deluje na rad srca i krvne sudove, preporučuje se uzimanje kod stomačnih tegoba i pada imuniteta.

Cvetni med

Žute do svetlo crvenkaste boje, isto kao i livadski med dobija se iz nektara različitog livadskog bilja, za razliku od livadskog meda, cvetni med se sakuplja na nižim nadmorskim visinama. U svom sastavu cvetni med sadži nektare različitog lekovitog bilja i potpomaže lecenje upala.

Tamni cvetni med

Cvetni ili livadski med se dobija iz različitih vrsta cveća, zavisno od podneblja. Blagog je ukusa. Preporučuje se za podizanje imuniteta i oporavak nakon bolesti, kod sezonskih alergija i alergijske astme.

Dijet med

Dijetetski proizvod na bazi meda, sorbitola i fuktoze, ne sadrži veštacke boje, aromu niti konzervans. Namenjen je ishrani kod dijabeticara. Preporucena dnevna doza je 12g, odnosno 3 kafene kašičice.

Med sa orasima

Orasi u bagremovom medu. U narodu se veruje da konzumiranje ovog proizvoda podstiče potenciju i mnoge kulture ga koriste kao afrodizijak.

Med hotelsko pakovanje

Bagremov ili livadski med namenjen hotelima, restoranima, kafeima, bolnicama, vojsci, kao i svim organizacijama koje imaju različite vidove društvene ishrane.

Privatna robna marka

Uslužno pakovanje za druge proizvodjače i veletrgovniske sisteme. Polugotov ili gotov proizvod sa prilagodjenim dizajnom i svim specifičnim potrebama kupca.

Med za konditorsku industriju

Prirodan egalizovani med.


Na početak